KettleLogo_Smal

STYRKETRÆNING
TIL KAMPSPORT

Vores mål er at lave et simpelt styrkeprogram der kan supplere din kampsportstræning. Vores team har lang erfaring fra blandt andet judo, kickboxing, BJJ og CrossFit/Styrketræning.

Vi arbejder med barbells, dumbells og kettlebells, og afholder ugentlige gruppetræninger hos Epic-Metal-Cave i Ravnsborgsgade 8B.

Kontakt os for en uforpligtende prøvetime, eller køb et klippekort her.

UNDERVISERE

MADS

Jeg har trænet Brasiliansk jiu jitsu de sidste 8 år og har brunt bælte. Jeg har tidligere trænet traditionelt jiu jitsu, hvor jeg også har det brune bælte.

Jeg underviser til dagligt Brasiliansk jiu jitsu i Artesuave, og har gjort det de sidste 4 år. Det sidste halvandet år har jeg lavet strength and conditioning træning sammen med Emil. Med fokus på kettlebells, dumbells og barbells. Mit fokusområde ligger inde for Brasiliansk jiu jitsu og styrketræning som et supplement til den træning.

EMIL

Jeg har arbejdet med træning siden 2009 i form af Crossfit samt personlig træning.

Ud over at samarbejde med Mads om at lave Styrketræning til Kampsport, har jeg et lille træningscenter på Nørrebro kaldet Epic-Metal-Cave.
Arbejder med kettlebells stort set hver dag da jeg mener at det er et af de redskaber man kan komme længst med i forbindelse med styrke udholdenheds træning.

EIVIND

Jeg har baggrund fra flere kampsporter, blandt andet judo, kickboxing og Brasiliansk Jiu Jitsu. De sidste 8 år har jeg trænet BJJ, og fik brunt bælte af Shimon Mochizuki, danmarks første sort bælte, i 2019. Til daglig træner og underviser jeg BJJ hos Arte Suave. 

Sammen med Mads og Emil har jeg de sidste år lavet styrketræning, det har hjulpet mig med at minimere skader,  men også haft en positiv effekt på min jiu-jitsu. Nu ønsker jeg, at hjælpe andre med at opnå lignende resultater.

Epic Metal Cave
Ravnsborgsgade 8B, Kælder
2200 Køvenhavn