Enso round logo

Eivind er oprindelig uddannet bioanalytiker fra Norge og har brunt bælte indenfor Brasiliansk Jiu Jitsu. Han har tidligere været dopingjæger for Antidoping Norge, og har lang erfaring med undervisning og træning indenfor forskellige kampsporter, som judo, kickboxing og Brasiliansk Jiu Jitsu.

I dag er han del af et instruktør hold der underviser BJJ i en af Danmarks største klubber, Arte Suave.

Han brænder for at undervise, og med baggrund i sine erfaringer fra arbejdslivet og kampsport, ønsker han at give dig værktøjer, som gør at du kan håndtere ubehagelige situationer du kan komme ud for.

Victoria har en kandidat i psykologi, og har oveni taget en team- og coaching uddannelse. Til dagligt arbejder hun med udvikling af ledere og organisationer. Hun har trænet BJJ og kickboksning i 5 år. Til Ensō cph bidrager hun med faglig sparring indenfor psykologi faget, planlægning af workshops og trænings materiale.

alavanca logo

Ensō cph har et tæt samarbejde med den Hollandske virksomhed Alavanca. Alavanca lærer studerende at håndtere aggression og vold. De er certificeret af CRKBO, og leverer dermed anerkendt erhvervsuddannelse. Alle deres trænere er uddannet af det hollandske institut for kampsport og samfund.

Eivind Bjørås Victoria Hanssen Coach